Olstral – Complete CNC machining solutions

Strategii de prelucrare performante pentru aplicațiile 2.5D, 3D, 5D, HSC, strunjire cu freză și 5 axe.

Oferim soluția optimă pentru fiecare situație de prelucrare. Mecanismele inteligente, simulările informative și gestionarea perfectă a posibilelor coliziuni, garantează un grad extrem de ridicat de siguranță.

hyperMILL® este o soluție CAM modulară și flexibilă pentru frezare, strunjire și operațiuni de prelucrare cum ar fi tăierea de mare viteză și tăierea de mare performanță – totul integrat într-o singură interfață.

Aplicații speciale pentru frezarea rotoarelor, a blisterelor, a paletelor de turbine, a tuburilor și a matrițelor de anvelope completează gama de funcții hyperMILL®.

Pentru o informare completă, vizitați website-ul producătorului AICI

Produsele noastre

Soluție CAM completă, de înaltă performanță

hyperMILL® este soluția CAM completă și de înaltă performanță de la OPEN MIND. 2.5D, 3D, frezarea cu 5 axe și operatiile de frezare-strunjire pot fi programate perfect și precis cu hyperMILL®.

hyperMILL® este o soluție CAM modulară și flexibilă pentru frezarea 2.5D, 3D și pe 5 axe, precum și operațiunile de strunjire și frezare, cum ar fi aschierea de mare viteză (HSC) și aschierea de înaltă performanță (HPC), cu totul integrat într-un interfață unică. Aplicațiile speciale pentru rotoare, palete de turbină, tuburi și matrițe pentru anvelope completează gama de funcții disponibile în hyperMILL®.

Prelucrarea completă pentru frezare și strunjire prin frezare cu un singur software CAM și un singur postprocesor are ca rezultat procese integrate și timpi de prelucrare minimizați, sporind totodată fiabilitatea.

Prelucrare completă cu un singur sistem CAM și un postprocesor

software CAM

hyperMILL® oferă clienților beneficii maxime posibile datorită compatibilității depline cu toate soluțiile CAD actuale. hyperMILL® este oferit ca o integrare directă pentru sistemele CAD de vârf: SOLIDWORKS și Autodesk® Inventor®, precum și pentru soluția proprie OPEN MIND: hyperCAD®-S

Clienții OPEN MIND beneficiază de tehnologia de vârf cu 5 axe și postprocesor, precum și de diverse opțiuni de automatizare. Acestea contribuie la asigurarea unui nivel ridicat de competitivitate.

Sistemele CAD/CAM de la OPEN MIND îndeplinesc cele mai înalte cerințe la nivel mondial în producția de scule și matrițe, producția de serie, automobile, aerospațială, sporturi cu motor, inginerie medicală și industriile de prelucrare a turbinelor.

Creșterea competitivității cu hyperMILL®