Olstral – Complete CNC machining solutions

Viziunea noastră

Olstral și-a făcut un scop din a oferi partenerilor doar soluții înalt calitative, în care tehnologia inovatoare oferă variante optime pentru rezolvarea cerințelor clientilor. Urmărim să fim competitivi, astfel că am dezvoltat un sistem prin care reușim să propunem clienților noștri doar produse robuste, puternice, capabile să facă față cerințelor domeniului.

Compania noastră are o experiență de peste 20 de ani în comerțul cu utilaje CNC pentru prelucrări prin așchiere, furnizare de bunuri tehnice și accesorii pentru industria prelucrătoare de metal.

Partener de încredere

Certificarea ISO 9001 atestă angajamentul nostru față de calitate și satisfacția clienților.

Portofoliu complex de furnizor

Cu o gamă variată de mașini-unelte CNC de la furnizori de top din industrie, OLSTRAL satisface nevoile oricărui client, indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului.

Soluții personalizate

Experții noștri în vânzări lucrează cu fiecare client în parte, oferind consiliere tehnică.

Instalare & Training de operare

Oferite gratuit la achiziționarea oricărui utilaj pentru a asigura utilizarea optimă și sigură a echipamentelor CNC.

Tehnologii avansate

Suntem dedicați să folosim cele mai noi și mai avansate tehnologii pentru a răspunde nevoilor clienților noștri.

Garanție și mentenanță

Asigurăm un serviciu post-vânzare excelent, care include garanție și mentenanță oferite oricărui utilaj achiziționat.

Tecno Team -
parte din
echipa noastră

Partner in precision

map2

Ce înseamnă
Tecno Team

Cu o istorie de 20 de ani, suntem una dintre cele mai experimentate companii europene ce oferă soluții integrate de utilaje pentru prelucrări prin așchiere de înaltă precizie. Am reușit să rămânem în avangarda tehnologiei acordând atenție fiecărei cerințe a clientului, din momentul cererii de ofertă până după punerea in funcțiune. De fiecare dată am urmărit să scurtăm timpii de așteptare și să contribuim la creșterea productivității.

Suntem atenți la trendurile globale și reușim să le integrăm în triada cost-evoluție-randament. Înțelegem importanța costurilor asociate cu schimbările. Profităm de ultimele apariții pe piață și asigurăm îmbunătățirea performanțelor.

Grupul nostru este prezent în 7 țări: Austria, Germania, Olanda, Belgia, Ungaria, Slovacia și Cehia, având nu mai puțin de 60 de tehnicieni activi la nivel European. Dispunem de o linie de montaj utilaje în Germania și de competențe tehnice și know-how dobândite în peste 20 de ani de prezență la nivel european. Renumele este susținut și de prezența la marile târguri europene: EMO, AMB și GrindTec. Olstral este partenerul TECNO.team și singurul reprezentant al României la aceste târguri.

Ne dorim a fi legatura dintre cel mai bun ofertant de tehnologie moderna si clientul nostru. Împreuna transpunem in practica necesitatile și cerintele la dimensiuni specifice, adaptate fiecarei situatii in parte. Drept element cel mai important, definim colaborarea stransa și schimbul intens de experienta, intre utilizator și specialiștii noștri.

Obiectivul nostru cel mai important este in acest context asigurarea la procentaj maxim a satisfactiei clientului. in acest cadru angajam intreaga noastra energie și cu ajutorul tehnologiei high-end, de avangarda la nivel mondial, asistam clientul nostru local in obtinerea succesului maxim.

Ben Scherr 
Director Administrativ al GmbH TECNO.team