TECNO.team

Tecno team – parte din echipa noastră

Cu o istorie de 20 de ani, suntem una dintre cele mai experimentate companii europene ce oferă soluții integrate de utilaje pentru prelucrări prin așchiere de înaltă precizie. Am reușit să rămânem în avangarda tehnologiei acordând atenție fiecărei cerințe a clientului, din momentul cererii de ofertă până după punerea in funcțiune. De fiecare dată am urmărit să scurtăm timpii de așteptare și să contribuim la creșterea productivității.

Suntem atenți la trendurile globale și reușim să le integrăm în triada cost-evoluție-randament. Înțelegem importanța costurilor asociate cu schimbările. Profităm de ultimele apariții pe piață și asigurăm îmbunătățirea performanțelor.

Grupul nostru este prezent în 7 țări: Austria, Germania, Olanda, Belgia, Ungaria, Slovacia și Cehia, având nu mai puțin de 60 de tehnicieni activi la nivel European. Dispunem de o linie de montaj utilaje în Germania și de competențe tehnice și know-how dobândite în peste 20 de ani de prezență la nivel european. Renumele este susținut și de prezența la marile târguri europene: EMO, AMB și GrindTec. Olstral este partenerul TECNO.team și singurul reprezentant al României la aceste târguri.


Warning: Illegal string offset 'data-column-id' in /home4/r90790olst/olstral.ro/wp-content/plugins/mpc-massive/shortcodes/mpc_column/mpc_column.php on line 101

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/r90790olst/olstral.ro/wp-content/plugins/mpc-massive/shortcodes/mpc_column/mpc_column.php on line 127

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home4/r90790olst/olstral.ro/wp-content/plugins/mpc-massive/shortcodes/mpc_column/mpc_column.php on line 128

Ne dorim a fi legatura dintre cel mai bun ofertant de tehnologie moderna si clientul nostru. Împreuna transpunem in practica necesitatile și cerintele la dimensiuni specifice, adaptate fiecarei situatii in parte. Drept element cel mai important, definim colaborarea stransa și schimbul intens de experienta, intre utilizator și specialiștii noștri.

Obiectivul nostru cel mai important este in acest context asigurarea la procentaj maxim a satisfactiei clientului. in acest cadru angajam intreaga noastra energie și cu ajutorul tehnologiei high-end, de avangarda la nivel mondial, asistam clientul nostru local in obtinerea succesului maxim.

Ben Scherr
Director Administrativ al GmbH TECNO.team