SENJO

SENJO are o experiență de peste 50 de ani ca producător integrat de utilaje industriale. În anul 1997, SENJO  a dezvoltat primul său utilaj de șanfrenat și debavurat fără programare (seria PLC) utilizând tehnologia sa de sistem, cu știft de palpare patentat. Începând cu acea dată SENJO  a vândut mai mult de 2.000 de utilaje de șanfrenat PLC și a implementat o rețea de vânzări internațională, devenind cel mai important producător mondial de utilaje de șanfrenat și debavurat.

PRELUCRAREA MUCHIILOR DINŢILOR, DE LA SENJO

Prin intermediul utilajelor sale, firma Senjo Seiki s-a specializat în prelucrarea muchiilor dinților. Mai exact, compania se ocupă nu numai cu roțile dințate, ci și cu alte componente poligonale din materiale diferite, cum ar fi MC, nailonul sau sticla, ce pot fi prelucrate pe un utilaj Senjo Seiki.

UTILAJ PENTRU FREZAREA ŞI DEBAVURAREA MUCHIILOR DINŢILOR

Serie constructivă: PLC-201/40-200

  • Precizie de înaltă calitate
  • Prin intermediul sistemului patentat de reglare simetrică pe contur al seriei PLC, este asigurată precizia formei conturului.
  • În plus, în acest context se utilizează un presor care asistă freza la deplasarea sa pe forma conturului și prin intermediul căruia se asigură astfel contactul permanent cu piesa.

Dimensiuni de prelucrare

  • 40 mm / max. 0 200 mmpână la 150 mm pe verticală

Reducerea cheltuielilor, prin intermediul operării facile și a costurilor de întreținere scăzute

  • Noul PLC 201 a fost conceput pentru prelucrarea seriilor limitate până la seriile de volum mare.
  • În acest context se poate realiza prelucrarea muchiilor dinților la o altă dimensiune prin intermediul unei operări cât se poate de facile, care permite să încadrați acest proces de lucru în categoria operațiilor auxiliare, fără a face rabat la calitate.

Poze