T SERIES

HARDINGE este unul dintre liderii în furnizarea de soluții de înaltă fiabilitate pentru strunjire, frezare, rectificare și prindere a pieselor. Soluțiile propuse de Hardinge sunt remarcabile prin atenția acordată designului, asistența la fabricarea piesei și capacitatea de a atinge precizii și rugozități inegalabile în piață. Astfel Hardinge a ajuns partener preferat în industrii precum aerospațială, auto, medicală și multe altele respectându-și misiunea de a produce soluții accesibile, de tip “best-in-class”.

  • Strungurile din seria Hardinge SUPER-PRECISION® T stabilesc standardul de înaltă precizie și de înaltă performanță prin calitatea pieselor și a capacitatilor de fabricatie.
  • Mașinile din seria T sunt proiectate să depășească așteptările dumneavoastra fiind ideale pentru prelucrarea în două axe de înaltă precizie sau pentru operațiile complexe multi-tasking care necesită un nivel ridicat de precizie, manevrare delicată a pieselor și piese realizate intr-o singură configurație.
  • Strunjirea dura este o tehnologie importantă, deoarece toți producătorii caută în mod constant modalități de a-și fabrica piesele cu costuri mai mici.
  • Cu o calitate superioară, cu setări mai rapide, investiții mai mici, inventare mai mici de scule și eliminarea activităților adăugate neevaluate.
  • Migrarea procesării de la utilaje conventionale la strunguri CNC pentru strunjire dura poate satisface fiecare dintre aceste obiective.

T 65

Hardinge Super Precision – Precizie de 2 microni

  • Strungurile CNC de înaltă precizie din seria T Hardinge sunt adecvate în mod special pentru prelucrarea dură/de înaltă precizie și pentru operații combinate de strunjire și rectificare datorită preciziei foarte ridicate și a siguranței procesului.
  • În funcție de configurație este posibilă strunjirea, frezarea și rectificarea pentru fabricarea unor piese complexe într-o singură prindere.
  • Protocoalele de măsurare la T65 demonstrează o exactitate continuă a mașinii de 3 µm, o exactitate de repetiție (la toate axele) de 0,76 µm și o finisare a suprafeței de 0,,2 µm.
  • Revolverul de scule BMT 55 cu 12 stații asigură o rigiditate suplimentară la prelucrare.

Curse prelucrare

Diam max strunjire Ø 210Mm
Diam max peste batiu Ø 356 Mm
Diam prelucrare bara Ø 66 Mm
Lungime Strunjire 1024 Mm
Axa Y (daca este cazul)

SPINDLE PRINCIPAL

Tip spindle A2-6
Turatie spindle 1 4200 rpm
Cuplu spindle 1 408 Nm

TURELA

Tip scule VDI 40
Numar posturi 12 portscule
Timp indexare post la post 0,78 sec

Poze

Video