STRUNJIRE DURA

HARDINGE este unul dintre liderii în furnizarea de soluții de înaltă fiabilitate pentru strunjire, frezare, rectificare și prindere a pieselor. Soluțiile propuse de Hardinge sunt remarcabile prin atenția acordată designului, asistența la fabricarea piesei și capacitatea de a atinge precizii și rugozități inegalabile în piață. Astfel Hardinge a ajuns partener preferat în industrii precum aerospațială, auto, medicală și multe altele respectându-și misiunea de a produce soluții accesibile, de tip “best-in-class”.

T series – Hard turning  T 42

  • Strungurile din seria Hardinge SUPER-PRECISION® T stabilesc standardul de înaltă precizie și de înaltă performanță prin calitatea pieselor și a capacitatilor de fabricatie.
  • Mașinile din seria T sunt proiectate să depășească așteptările dumneacoastra fiind ideale pentru prelucrarea în două axe de înaltă precizie sau pentru operațiile complexe multi-tasking care necesită un nivel ridicat de precizie, manevrare delicată a pieselor și piese realizate intr-o singură configurație.
  • Strunjirea dura este o tehnologie importantă, deoarece toți producătorii caută în mod constant modalități de a-și fabrica piesele cu costuri mai mici, cu o calitate superioară.
  • Cu setări mai rapide, investiții mai mici, inventare mai mici de scule și eliminarea activităților adăugate neevaluate.
  • Migrarea procesării de la utilaje conventionale la strunguri CNC pentru strunjire dura poate satisface fiecare dintre aceste obiective.

Poze

Video