Retrofit masini unelte CNC

Retrofit

Olstral vine in intampinarea clientilor sai cu serviciul de retrofit sau de modernizare a masinilor unelte.

  • Operatiune presupune echiparea utilajelor vechi cu aparatura performanta dar si inlociurea elementelor mecanice vechi de actionare. Prin acest proces se asigura aceeasi functionalitate a utilajului.
  • Echiparea utilajului se refera la adaugarea elementelor electrice , de automatizare sau de program-soft necesare la optimizarea proceselor tehnologice dar si a cresterii perfomantelor de prelucrare ( calitate, precizie, randament).
  • Operatiunea de retrofit reprezinta o premisa pentru modernizarea si optimizarea fluxurilor tehnologice dar si economice.
  • In industria prelucrarii metalului exista o crestere a cererii interne de modernizare a utilajelor si o necesitate de retehnologizare a proceselor tehnologice pentru mentinerea competivitatii astfel ca din ce in ce mai multe companii aleg sa faca investitii in retehnologicarea sau modernizarea utilajelor existente, cu scopul de a imbunatati productivitatea.

Va stam la dispozitie pentru a analiza impreuna cu tehnicienii de specialitate cererea dumneavoastra pentru modernizarea utilajelor.

Poze