BRIDGEPORT

BRIDGEPORT este una dintre companiile ce a revoluționat industria utilajelor de frezare, fiind inventatorul utilajului de frezat cu turela rotativă și deplasare pe toată suprafața mesei. De atunci Bridgeport a rămas în avangarda soluțiilor tehnice de înaltă productivitate, la preț accesibil.

Bridgeport a diversificat gama de soluții oferite prin extinderea cu centre de prelucrare CNC, verticale, orizontale și cu cinci axe. După preluarea de către Hardinge Inc. și mutarea producției la New York, Bridgeport a continuat dezvoltarea de soluții inovative, de înaltă productivitate.

  • Centrul vertical de prelucrare cu 5 axe de nouă generație de la Bridgeport, este o mașină unealtă complet digitală
  • Inaltă calitate, proiectată pentru prelucrările de vârf în industria aerospațială, industria matrițeriei și ștanțării, industria medicală și industria automobilelor, precum și în alte sectoare de producție.
  • Această mașină a fost dezvoltată pentru a oferi o soluție puternică și precisă, pentru a satisface cerințele exigente de astăzi ale utilizatorilor de prelucrare prin așchiere.
  • Fabricat din fontă cenușie de calitate, la cele mai înalte standarde, modelul cu 5-Axe XT630 de la Bridgeport este dotat cu caracteristici care includ un arbore cuplat direct de 15.000 RPM cu aparat de răcire pentru ulei, arbore Big Plus CT 40, și un mecanism de ghidare ușor de utilizat Siemens 840D SL CNC.
  • Cu o gamă largă de opțiuni de alegere, mașina XT630 5AX este cea mai bună din clasă față de centrele de prelucrare cu 5 axe competitive din întreaga lume.
  • Caracteristicile sofisticate au fost proiectate în mașinile XT630 5AX, în timp ce costurile totale au fost raționalizate pentru a oferi o mașină cu preț foarte competitiv pentru piața de vârf

Cursa prelucrare

X 762 Mm
Y 630 Mm
Z 610 Mm
Axa A de inclinatie 30° – 120°
Axa C de rotatie 360°
Alte curse daca este cazul

Suprafata Prelucrare

Dimensiuni masa Ø 630 Mm
Sarcina max masa 350 kg
Dimensiuni Canale T 14 x 8 Mm
Alte aspect daca este cazul

Spindle

Tip prindere con HSK-A 63 (BT 40)
Turatie spindle 18000 rpm (15000 rpm)
Optiuni spindle

Avans

Avans rapid pe axa X, Y, Z 36 m/min
Avans rapid pe axa C (rotatie ) 25 rpm
Avans rapid pe axa A (inclinatie) 20 rpm
Avans de aschiere pe axa X, Y, Z 36 m/min

Magazie scule

Capacitate magazie 24 portscule, (48/60 portscule)
Diam max scule 80 Mm
Lungime max scule 300 Mm
Greutate max scule 8 kg

Poze

Video