CELLRO

CELLRO este un dezvoltator și producător de automatizări robotice pentru industria de producătoare de mașini unelte. Compania, fondată în 2004, este lăudată pentru soluțiile automatizate standardizate, construite modular.

Cellro permite clienților maximizarea profitabilității mașinilor oferind soluții versatile, ce reduc costurile cu ora de lucru, cresc randamentul pe oră ducând la o creștere a productivității. Capacitatea de a construi soluții modulare standardizate oferă clienților Cellro o flexibilitate inegalabilă.

 • Conceptul Cellro a fost creat ca o soluție de automatizare universală pentru utilaje de prelucrări prin așchiere, capabil să automatizeze fiecare manipulare survenită. Diferite linii de produse au fost dezvoltate și realizate pe baza acestui concept.
 • Misiunea de bază a Cellro care a dus la materializarea Xcelerate, o soluție de automatizare capabilă să răspundă oricărei nevoi. Dezvoltată plecând de la experiența soluțiilor oferite centrelor de prelucrare, cu capacitate de producție 24/7, Xcelerate oferă posibilități de automatizare inteligente și personalizabile ce combină înalta funcționalitate cu ușurința și flexibilitatea.
 • Xcelerate de la Cellro este propunerea pentru un mijloc de automatizare compact, surprinzător de flexibil, de-o exactitate ieșită din comun.
 •  Este asistentul multifuncțional și fiabil, extrem de compatibil și eficient al mașinii CNC.

Versatilitate extraordinară

 • Xcelerate pledează pentru o tehnologie integrată. Robotul din dotare poate executa diverse sarcini de manipulare, toate la o viteză inegalabilă și cu cea mai mare precizie.
 • Schimbarea produsului, schimbarea paleților, curățarea, debavurarea și prelucrarea prin suprapunerea de 6 suprafețe devin operațiuni facile. După ani de cercetare și dezvoltare, Cellro a reușit performanța de a îngloba o multitudine de funcționalități într-o soluție compactă și accesibilă. În viziunea noastră, acest lucru este cu adevărat revoluționar.

 

FUNCȚIONALITATE

Viziunea noastră despre o tehnologie integrată

 • Cellro a conceput Xcelerate prin creionarea profilului operatorului ideal. Operatorul care să acopere un spectru larg de sarcini, eficient, priceput, dar să fie și un excelent comunicator de instrucțiuni către colegii săi operatori. Aceasta este descrierea întocmai a ceea ce reprezintă Xcelerate.
 • Are capacitatea de a realiza multe activități, fiind un bun posesor al limbajului diferitelor mașini CNC. Ținând cont de faptul că acest dispozitiv poate funcționa cu succes în orice situație operațională, este momentul pentru a exploata la maximum beneficiile automatizării.
 • Funcția distinctivă Xcelerate constă în modalitatea de mutare a produselor.
 • Robotul inteligent manevrează cu precizie piesele la transferul acestora între platoul de lucru și mașină.
 • Robotul va sesiza imediat faptul ca operațiunea de prelucrare s-a încheiat. Produsul finit va fi plasat înapoi într-unul dintre recipientele universale sau speciale de depozitare Cellro. Întreg procesul se desfășoară la viteză optimă.

Poze

Video

1- Reducerea cheltuielilor per oră de lucru

 • Xcelerate realizează producția la un tarif orar mult mai mic decât operatorii obișnuiți. În plus, față de salariul scăzut, robotul nu va crea probleme sau neplăceri, majore sau minore, cum ar fi negocierile salariale, absențele sau părăsirea nemotivată a locului de muncă.
 • Economisiți timp prețios și bani, sume ce se cheltuie în mod obișnuit pentru recrutarea și instruirea personalului – un real consumator de efort, timp și resurse. În medie, la nivel de companie, suma economisită va contribui la reducerea costurilor per ora de lucru cu aproximativ 25%.

2 – Creșterea productivității per oră de lucru

 • Xcelerate va reanima, de asemenea, întreaga productivitate, exploatând la maximum fiecare secundă. Va duce la bun sfârșit orice sarcină, cu viteză și precizie optimă, fără a fi distras sau nerăbdător de a merge în pauza de masă.
 • Și pentru că robotul, rulând continuu, păstrează mașina la o temperatură constantă caldă, reziduurile de material acumulate în mod normal ca urmare a procesului de prelucrare, vor dispărea ca prin minune. Însumat, Xcelerate crește productivitatea per ora de lucru cu până la 20%.

Poze

Video