Noutati

Innovation Days Aprilie 2017

Innovation Days Aprilie 2017

Cel de-al doilea eveniment open house organizat in Aprilie 2017, s-a focusat pe o serie de seminarii si demonstratii in cadrul carora au fost prezentate noutatile si posibilitatile de prelucrare aparute in industria de prelucrare a metalului. Accentul a fost pus pe prezentarea solutiilor de optimizare pentru piesele unicat si serii mici dar si pe tehnologia de rectificare in special in procesul de lepuire si superfinisare.

In acelasi timp, am inclus un masterclass in automatizari sustinut de cei de la compania CellRo dar si prezentarea unui software special creat pentru optimizarea programelor pentru matriterii.

Demersul pe care OLSTRAL incearca sa il dezvolte pe plan national al conceptului de Industry 4.0. se regaseste in temele propuse pentru acest tip de eveniment. Intelegem directia pe care piata internationala o impune si avansul tehnologic, astfel ca dorim sa oferim informatii utile despre cum ar putea clientii nostrii sa creasca flexibilitatea si sa eficientizeze procesele de productie.

Dintre companiile participante, amintim : – Electroprecizia ,Arcelormittal Galati SA,Flenco East Europe ,Pas Technologies Romania ,Ramoss Com ,Fami Electronic ,Star Transmission ,Fin Inginery ,Ius Brasov,Pronif Industry Braila,etc.