Despre Noi

Olstral

Olstral își dorește să fie mai mult decât un foarte bun furnizor de echipamente, utilaje sau consumabile. Oferim pieței din România noi soluții de creștere a competitivității industriale prin produse și soluții inovatoare, dar mai ales printr-o nouă abordare și o atitudine diferită.

Puternic si impunător, cerbul carpatin impune respect și asigură încredere. Asemenea Olstral.

Cerbul este simbolul pădurilor autohtone. Maiestuos și puternic el este unul dintre cele mai admirate animale, dar și unul dintre cele mai respectate. Aceste calități le-am urmărit atunci când am dezvoltat Olstral.

Prin oferta pe care am dezvoltat-o, prin serviciile pe care le oferim, prin modalitatea în care am ales să interacționăm și să dezvoltam soluții, Olstral face dovada unei alte abordări în piață. O abordare curajoasă, bazată pe eleganța variantelor oferite și pe puterea de a implementa cele mai eficiente soluții.

 

Viziunea noastră

Olstral și-a făcut un scop din a oferi partenerilor doar soluții înalt calitative, în care tehnologia inovatoare oferă variante optime pentru rezolvarea cerințelor clienților. Urmărim să fim cei mai buni astfel că am dezvoltat un sistem prin care reușim să propunem clienților noștri doar produse robuste, puternice, capabile să facă față cerințelor domeniului.

Suntem pe piața bunurilor industriale de mai mult de 20 de ani și am reușit să devenim parteneri de încredere nu doar pentru clienții noștri ci și pentru unul dintre cei mai vechi jucători de pe piața europeană, TECNO.team. Alături de ei am adus în România utilaje pentru prelucrări prin așchiere cu CNC de la companii de renume precum KELLENBERGER, AMADA GRINDING MACHINES, HARDINGE, MATEC sau YASDA

Utilaje

Suntem una dintre puținele companii care oferă un pachet complet de utilaje – frezare, strunjire, rectificare, împreuna cu o infrastructură adecvată, de la showroom de prezentare la servicii post-vânzare.

Consumabile

În plus, pentru toate echipamentele pe care le comercializăm, oferim și consumabile de înaltă calitate. Vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru utilajele dumneavoastră.

Servicii

1. Service și mentenanța mașini unelte
2. Servicii de rectificare
3. Servicii de programare & optimizare producție

Servicii oferite

Ne dorim, și credem ca am reușit, să devenim unul dintre cei mai dinamici și puternici furnizori de astfel de echipamente. Suntem una dintre puținele companii care oferă un pachet complet de utilaje – frezare, strunjire, rectificare, împreuna cu o infrastructură adecvată, de la showroom de prezentare la servicii post-vânzare. Mai mult, datorită parteneriatului cu TECNO.team, suntem capabili să oferim soluții specializate în funcție de nevoile fiecărui client.

În plus, pentru toate echipamentele pe care le comercializam, și pentru multe altele, oferim servicii de mentenanță și service integrate cu nevoile clienților. Grupul Tecno.team dispune de 60 de tehnicieni specializați, cu o vastă experiență tehnică. Know-how-ul nostru ne permite să realizăm service pentru utilajele pentru prelucrări prin așchiere (intervenții în maxim 48h), mentenanță, servicii de curățare generală, instalări sau relocări.

Galerie foto